Leerweg “HRM en arbeidsrecht voor eigentijds management”

Deze leerweg bestaat uit zeven verschillende modules die ook los van elkaar kunnen worden gevolgd.

Resultaat

Na afloop van een van onze workshops, waarbij we ook werken met eigen cases van de maximaal acht deelnemers (waarvan de samenstelling wisselt per module / workshop), beschik je over:

  1. up-to-date kennis van het arbeidsrecht en traditionele HR-aanpakken over het onderwerp;
  2. kennis van eigentijdse HR-aanpakken en hun toepassingsmogelijkheden;
  3. handvatten voor de concrete oplossing voor de door jou tijdens de workshops ingebrachte cases;
  4. de noodzakelijke kennis van de door jouw gekozen ‘deep dive’ onderwerpen.

Per gevolgd onderdeel wordt een certificaat verleend.

Module 1: Eendaagse workshop “Arbeidsrecht voor eigentijds management (Basis)”

In de basisworkshop ligt de focus op het arbeidsrecht en de toepassingen daarvan, waarbij we stilstaan bij de meest recente ontwikkelingen in de wet- en regelgeving & rechtspraak.

MODULE 2: EENDAAGSE WORKSHOP “HRM VOOR EIGENTIJDS MANAGEMENT (GEVORDERD)”

In deze workshop ligt de focus op de traditionele en vooral eigentijdse HR-filosofieën, instrumenten en aanpakken en de praktische toepassing daarvan.

VERDIEPINGSMODULES

In diverse modules of “deep dives” in een aantal specifieke onderwerpen verdiepen wij ons in de arbeidsrechtelijke en traditionele HR-basiskennis over het onderwerp, met daarboven de eigentijdse HR-aanpakken, met voor- en nadelen, de valkuilen en tips.

Alle ins en outs van het onderwerp komen aan bod, met zeer veel ruimte voor onderlinge uitwisseling en de inbreng van eigen cases, in eendaagse workshops met groepen van maximaal acht deelnemers.

MODULE 3: ZIEKTE EN REÏNTEGRATIe

MODULE 4: DISFUNCTIONEREN EN ONGEWENST GEDRAG, INCL.  DOSSIERVORMING (PERFORMANCE MANAGEMENT)

MODULE 5: VERANTWOORD (RE)ORGANISEREN

MODULE 6: ARBEIDSVERHOUDINGEN (OR EN VAKBONDEN)

MODULE 7: HET ARBEIDSCONTRACT: VAST EN FLEXIBEL

Workshoplocatie

De workshops worden verzorgd van 10.00 tot 17.00 uur in Villa Mollerus, op loopafstand van NS station Baarn.

Voor alle modules geldt dat zij ook in-company of op persoonlijke één-op-één basis kunnen worden verzorgd. Daarnaast is het ook mogelijk online deel te nemen aan een op locatie verzorgde workshop.

Data

Zie afzonderlijke workshops voor nieuwe data

Tijden: 10.00-17.00

Inclusief lunch.

Investering

€795, ex BTW, inclusief lunch, koffie/thee, lesmateriaal, per workshop / module.

Heeft jouw branche-, beroeps- of netwerkorganisatie een samenwerkingsovereenkomst met ons dan kan een korting van toepassing zijn. Geef dat dan aan onder opmerkingen bij de inschrijving, onder vermelding van de organisatie.

MAXIMAAL 8 DEELNEMERS

We werken zowel in de workshops op locatie als in de live webinars met kleine groepen (max 8 deelnemers), waardoor er alle ruimte is voor de inbreng van eigen cases. Je krijgt handvatten voor de oplossing daarvan aangereikt.

Aanbevelingen

De workshop was buitengewoon nuttig – ik voel me veel beter geïnformeerd en heb meer zelfvertrouwen om zaken op de werkplek op te pakken. Ik hou van de aanpak – niet ‘dood door powerpoint’! Was nooit saai. Over de trainer: een 10! Heel gemakkelijk om naar te luisteren, boeiend en ontspannen. Ik hou ook van het werken met de ervaring en het advies vanuit een kleine groep.

Janine Smith

Sofis

Echt nuttige cursus voor mijn werk. Ik werk in HR in Nederland voor een middelgrote onderneming. Het liet me echt zien dat we dingen niet goed doen, en waar we kunnen verbeteren.

Jeanie Edwards

Backbase B.V.

Ik waardeerde dat de trainer zijn rijke ervaring in het Nederlandse arbeidsrecht kon delen en dat we specifieke praktische voorbeelden konden bespreken in een kleine groep deelnemers.

Kerstin Herzog

Brunswick EMEA

Inschrijfformulier