De OR als aanjager van organisatievernieuwing

Deze interactieve eendaagse workshop is gericht op OR-leden die graag willen bijdragen aan vernieuwing van hun organisatie. In deze dagvullende workshop krijg je niet alleen tips en adviezen op maat voor de eigen organisatie en OR, maar krijg je ook handvatten en ga je naar huis met een direct in te zetten concept plan van aanpak, dat in samenspraak met de andere deelnemers en docent wordt ontwikkeld.

Het aantal deelnemers is maximaal zes, daarom is er voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng en voor uitwisseling met de andere cursisten.

NB: Deze workshop kan worden gevolgd door individuele leden, maar ook incompany door een gehele ondernemingsraad. In dat geval zijn er meer deelnemers mogelijk.

Voor wie?

Voor leden van medezeggenschapsorganen en (ambtelijk) secretarissen.

Resultaat

Na het volgen van de workshop heb je een direct toepasbaar en op maat gemaakt plan van aanpak om in je eigen organisatie aan de slag te gaan met het leveren van een bijdrage aan de organisatievernieuwing. Bovendien krijg je tips en adviezen die op jouw organisatie zijn toegesneden en een eerste aanzet tot vernieuwing die gelijk is toe te passen.

Programma:

  • Ochtend: Kennismaking, bespreking leervragen en persoonlijke drijfveren, overzicht van alle recente en relevante ontwikkelingen rondom het thema
  • Lunch (inbegrepen)
  • Middag: Praktijkcases eigen organisatie, plan van aanpak op maat, praktijktips op maat en aanzet voor ontwikkeling van eigen organisatie.

Workshoplocatie

De workshops worden op locatie bij HRM College verzorgd van 10.00 tot 17.00 uur in Villa Mollerus (Mollerusstraat 1, Baarn) op 10 minuten lopen van het NS station, inclusief lunch. Het is ook mogelijk online deel te nemen aan de workshops op locatie.

Data

Cursusdata in overleg, vraag info via

 

Investering

€795 ex BTW, inclusief lunch, koffie/thee en evt. lesmateriaal

Heeft jouw branche-, beroeps- of netwerkorganisatie een samenwerkingsovereenkomst met ons dan kan een korting van toepassing zijn. Geeft dat dan aan onder opmerkingen bij de inschrijving, onder vermelding van de organisatie.